Allergene informatie 

Om een zo divers mogelijk assortiment aan maaltijden te kunnen bieden, kook ik zo gevarieerd mogelijk. Hierdoor kunnen onze maaltijden (ondanks zorgvuldig reinigen van werkbladen en materialen) sporen van gluten, eieren, vis, pinda’s, noten, soja, melk, schaal -en weekdieren, selderij, mosterd en sesamzaad bevatten. In onze keuken gebruiken wij geen lupine.  
Onze medewerkers kunnen u alle informatie verstrekken over de allergenen in onze maaltijden. Wilt u hier vooraf geïnformeerd over worden, dan kunt u ons altijd bereiken op (020) 354 77 57 of mailen naar food@bahya.nl

 


1. Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe/ kamut)
2. Schaaldieren
3. Eieren
4. Vis
5. Pinda
6. Soja
7. Melk (inclusief lactose)
8. Noten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten)
9. Selderij
10. Mosterd
11. Sesamzaad
12. Zwaveldioxide en sulfiet bij concentraties van meer dan 10 mg SO2 per kilo of liter.
13. Lupine 
14. Weekdieren
Enkele stoffen gemaakt van bovenstaande 14 allergene ingrediënten hoeven niet vermeld te worden. Dit is opgenomen in een wettelijkelijst met uitzonderingen.

@ :  food@bahya.nl

T : 06-87685521

Bahya Moroccan Food

All dishes may contain traces of gluten. Please inform your waiter in case of allergies. more info

Onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Vraag onze medewerkers voor meer informatie over onze allergenen. meer informatie