Catering in magische sferen

Laat je betoveren!

Jouw feestje geheel naar wens

Samen puur genieten

Homemade food

Wil je jouw feestje voorzien van een bijzondere en sfeervolle catering?

Laat ons de slingers ophangen, ontdek de mogelijkheden!

In een ontspannen sfeer genieten van lekker eten, passende dranken én het gezelschap…, daar gaat het om bij catering van Bahya – Food to Share. Van heerlijke hapjes en Tajine aan huis tot een walking dinning op een speciale locatie. Wij regelen het voor je! Laat je verwennen, beleef een culinaire middag of avond en ontdek de kracht van de verfijnde Marokkaanse keuken.

Bij Bahya – Food to Share denken wij graag met u mee over uw evenement. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar. Samen maken wij er een unieke beleving van, die u en uw gasten nog lang zullen bijblijven.

Nieuwsgierig geworden wat voor ons catering in magische sferen betekent of heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten! Per mail naar food@bahya.nl of bel mij op 020-3547757

“Voor lunch, catering, private dining

en afhalen: de meest zalige Marokaanse hapjes, salades en maaltijden, prachtige ambiance en een super lieve gastvrouw

Loes Blansjaar

Afgelopen zaterdag een catering laten verzorgen door Bahya… Lekker eten, goeie service, zeer klantvriendelijk en dat voor een eerlijke prijs!!! Echte aanrader voor wie eens wat anders wil…..

Sukru Seme

Delicious food, super friendly host, great prices. Get the chicken pie!”

Eric Reichbaum

Samen de slingers ophangen!

Voor iedere bijzondere gelegenheid denken wij graag met u mee, hoe wij samen een uniek feest kunnen maken. Van groot tot klein, maar altijd met liefde en passie!

Halal of vegetarische catering

Binnenkort een feest waar uitsluitend halal of vegetarisch mag worden gegeten. Wij nemen dit graag voor u uit handen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Van A tot Z geregeld!

Ook voor servies, linnen, meubilair, bediening en aankleding bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Verse (lokale) ingrediënten

Wij werken met verse en vaak lokale ingrediënten, die met liefde en zorgvuldigheid worden geselecteerd. Alle gerechten en lekkernijen komen uit eigen keuken. Dat betekent dat er veel mogelijk is.

Ons team

Het kloppende hart van onze catering zijn onze medewerkers. Met veel plezier en passie staan zij klaar om onze gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en bijzondere momenten.

Ik heb een andere vraag?

We helpen je graag verder. Stuur een mail naar food@bahya.nl met je vraag en we komen er snel bij je op terug. Wil je ons liever spreken? Bel dan 020-3547757.

Blijf op de hoogte en meld je aan

voor onze nieuwsbrief